پروفیل کرتین وال یک عنصر ساختمانی است که برای ایجاد دیوارهای شیشهای (نمای کرتین وال) در ساختمانها استفاده میشود. این پروفیلها در ساختمانهای مدرن به دلیل زیبایی، کارایی و انعطافپذیری که در طراحی و ساخت فراهم میکنند، بسیار محبوب شدهاند.
کرتین وال نوعی سیستم پوشش غیر سازهای بر نمای بیرونی سازه است. پروفیل کرتین وال از اجزای اصلی ساختمان محصوب نمیشود و زیرا بار اضافی بر ساختمان تحمیل نمیکند و از عضوی از واجبات ساختمان سازی هم نیست و صرفا برای زیبایی استفاده میشود.
از دیگر مزایای پروفیل آلومینیومی کرتین وال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مقاومت بسیار بالا در برابر باد و بارش برف و باران و جلوگیری از وارد شدن نیرو به ساختمان
- عایق صوتی و حرارتی
- باز شدن آسان پنجره ها و تهویه مناسب
- عدم نیاز به سرویس و تعمیر دورهای
- عبور دادن نور کافی به داخل ساختمان
- سرعت بالای اجرا
- انتخابی مطمئن و امن برای زلزله است
مشخصات فنی پروفیل کرتین وال
جنس پروفیل
بیشتر پروفیلهای کرتین وال از آلومینیوم با روش اکستروژن بیلت ساخته میشوند. این ماده به دلیل سبک بودن، مقاومت در برابر زنگزدگی و قابلیت بازیافت، انتخاب مناسبی است. اطلاعات و جزئیات بیشتر در مورد انواع پروفیل آلومینیوم در لینک قرار داده شده قابل مشاهده است.
برخی از پروفیلها از جنس فولاد ضد زنگ یا مواد ترکیبی نیز تولید میشوند و قیمت پایینتری دارند. از آنجایی که ممکن است وزن این پروفیلها نسبت به آلومینیومی سنگینتر باشد، حتما استفاده از آنها باید با تایید مهندس ناظر باشد.
ابعاد و اندازه پروفیل کرتین وال
پروفیلهای کرتین وال در ابعاد و ضخامتهای مختلفی تولید میشوند که با توجه به نیاز پروژه انتخاب میشوند.
معمولاً این پروفیلها به صورت استاندارد با ضخامتهای 1.5 تا 2.5 میلیمتر و در طولهای مختلف موجود هستند.
رنگ و پوشش
پروفیلها میتوانند رنگآمیزی شوند یا با پوششهای پودری (پودر رنگ الکترواستاتیک) یا آنودایزینگ (اکسیداسیون آندی) پوشش داده شوند تا مقاومت بیشتری در برابر عوامل جوی داشته باشند.
نحوه محاسبه قیمت پروفیل کرتین وال
عوامل زیر همگی بر قیمت پروفیل کرتین وال تاثیر میگذارند:
- جنس و کیفیت پروفیل
- نوع پروفیل کرتین وال
- ابعاد و ضخامت
- پوشش استفاده شده روی پروفیل
- تعداد
- هزینه نصب
- هزینه شیشهها و متریال جانبی
لاملهای عمودی و افقی در سالهای اخیر در اندازههای متفاوتی تولید میشوند که بیشتر جنبه زیبایی و ظرافت دارند.
انواع پروفیل کرتین وال
۱- کرتین وال فیس کپ ( face cap )
در این نوع سیستم، پروفیلهای آلومینیومی از نمای خارجی قابل مشاهده هستند. این سیستم به دلیل طراحی سادهتر و قابلیت تعویض آسان قطعات، مورد توجه بسیاری از طراحان قرار گرفته است.
۲- کرتین وال فریم لس ( frameless )
برای تثبیت شیشه بین فضای لامل ها از چسب استراکچرال استفاده میشود. ابتدا سطح نما به صورت شبکه بندی زیر سازی میشود و در مرحله بعد شیشهها در کلاف آلومینیومی قرار میگیرند.
3- کرتین وال یونیتایز
این نوع سیستم به صورت واحدهای پیشساخته در کارخانه تولید و سپس در محل نصب میشوند. این روش باعث افزایش سرعت نصب و کاهش خطاهای نصب میشود.
بهترین تولید کنندههای پروفیل کرتین وال در ایران
آلومینیوم پارس و آلومینیوم المهدی دو تا از تولید کنندگان پروفیل کرتین وال مطرح در ایران هستند. شما عزیزان میتوانید پروفیلهای مورد نیاز خود را از امروز آهن خریداری کنید زیرا ما با قیمت کارخانه و با تضمین کیفیت، سفارش شما را به دستتان میرساینم.
راهنمای نصب
نصب پروفیل کرتین وال معمولا روی ساختمانهای بلند و تجاری انجام میشود و بهتر است از نیروی متخصص کمک بگیرید و شخصا این کار را انجام ندهید. شرکتهای مهندسی با رعایت ایمنی عملیات نصب را برای شما انجام میدهند.
فروش پروفیل کرتین کال
شرکت امروزآهن انواع پروفیلهای کرتین کال در ابعاد و اندازههای مختلف را آماده برای فروش دارد. برای مشاوره و خرید با شماره تلفنهای موجود در سایت تماس بگیرید تا در لحظه پیش فاکتور برای شما صادر شود.